Hallo wereld!


Nadat ik voor de vierde keer niet meer in mijn oude site kon komen.
Ik wilde weer eens wat nieuwe plaatjes toevoegen. Zat er niets anders op om maar weer opnieuw te beginnen.

Ik hoop dat ik deze versie van Ron’s Place, weer snel op de rit heb. Maar gezien mijn laatste update ongeveer een jaar geleden… Ben ik bang dat het wel een tijd kan gaan duren.

Dus welkom op Ron’s Place Versie 5.

Inmiddels heb ik via web.archive.org een redelijk complete versie tot 2018 van Ron’s Place versie 4 opgehaald.

Web.archive.org is een non-profit organisatie die periodiek “alle” publiek toegankelijke web-sites archiveert als een Time-box. Je kan dan als je site is “getimed capsuled” zien hoe je site eruit zag in bijvoorbeeld: 3 februari 1998 🙂 buiten het archiveren van internet digitaliseren zij vrijwel alle media als muziek, boeken, foto’s uit het publieke domein.

Deze organisatie is het steunen meer dan waard.

Ik heb nu een “HTML”versie van Ron’s Place V4 met de juiste stijl, foto’s en tekst. En als bonus vrijwel alle foto’s van Ron’s Place V3. Helaas is daarvan vrijwel zeker de meeste tekst verloren gegaan. Dus als ik toe kom aan dat deel van herbouw. Dan zal de tekst niet origineel zijn. Maar een excerpt van wat ik me nog kan herinneren.

Omdat ik het zat ben afhankelijk te zijn van 5 dagen online backups. En het moeten installeren van meerdere anti hack tools op mijn site, die mijn site onnodig traag, en ook voor mij moeilijker te beheren. Wordt Ron’s Place 5 herbouwt met “HUGO” een moderne super snelle “static” site builder die vanuit je eigen pc de complete website kan bouwen en testen. En zodra de site ok is. compleet naar de server zend. Zonder enige afhankelijkheid van kwetsbare tools, anti hack en gevoelige databases op de server. 🙂

Groeten Ron


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.